MOSOLY​ 
​BORVENDÉGHÁZ
SZEKSZÁRD
​TÖKÉLETES​ KIKAPCSOLÓDÁS
Munka kikapcs, töltés bekapcs

A VENDÉGHÁZ 2-4 fő számára

...maga a nyugalom szigete. Addig amíg a felnőttek a behűtött rosét ízlelgetik a teraszon, addig a gyermekek számára ideális kikapcsolódást biztosít a hintával, csúszdával, trambulinnal ellátott játszótér. Nyaralásaink során mindig jól esik, ha a vendéglátónk tud programokat ajánlani. Ezzel sem kell bajlódnotok, mert mi készségesen segítünk.DÉZSA JAKUZZI   

Ez az észt gyártmányú újdonság egy teljesen más szemszögből mutatja be a fürdőzést. A fa tüzelésű dézsa hangulata és az üvegszálas, fejtámlás pezsgőfunkció ötvözete tökéletes választás a pihenésre. A víz felfűtéséhez télen 2-3,5 óra szükséges. Viszont  a 36-38 fokos víz a mínuszokban is kiváló feltöltődést tud nyújtani.


MOSOLY SZINT (EMELET)    

Itt található egy franciaágyas hálószoba varázslatos panoráma kilátással a szekszárdi dombságra. A szobához egy nagy fürdőszoba tartozik wc-vel, kézmosóval, törölközőkkel, hajszárítóval. Akik nem bírják letenni a munkát azoknak a szobában található asztal nyújt menedéket, de csak rövid ideig ajánlatos használni. Ezen kívül egy fűtő-hűtő klíma biztosítja a  kellő hőmérsékletet.


FRÖCCS SZINT (ALSÓ SZINT)

Igazi közösségi tér, amolyan happy szoba. :) Nappali, étkező, igényesen felszerelt konyha, mikró, hűtőszekrény, fagyasztó, minden féle kellék ami egy sütéshez-főzéshez szükséges, kenyérpirító, kapszulás kávéfőző,wc,mosdó, kihúzható kanapé és fűtő-hűtő klíma is található. A mellékhelyiségekben wc papír, kézmosó, kéztörlő található. 

​​

BORBÁR (PINCE)

A forró nyári napokon nincs jobb, mint bemenni egy jó hűvös pincébe és kóstolgatni a kiváló szekszárdi borokat. A ház mellett található borbár erre lett kitalálva. 6 pincészet, 12 fajta bora mellett házi pálinkákat is kóstolhatsz. Válaszd ki kedvenc borodat és élvezd a nedűt!