MOSOLY​ 
​BORVENDÉGHÁZ
SZEKSZÁRD
​TÖKÉLETES​ KIKAPCSOLÓDÁS
Munka kikapcs, töltés bekapcs

A VENDÉGHÁZ

2-4 fő számára...

...maga a nyugalom szigete. Addig amíg a felnőttek a behűtött rosét ízlelgetik a teraszon, addig a gyermekek számára ideális kikapcsolódást biztosít a hintával, csúszdával, trambulinnal ellátott játszótér. Nyaralásaink során mindig jól esik, ha a vendéglátónk tud programokat ajánlani. Ezzel sem kell bajlódnotok, mert mi készségesen segítünk.

A szálláshelyen nem áll módunkban kisállatokat fogadni.


DÉZSA -JAKUZZI   

Ez az észt gyártmányú újdonság egy teljesen más szemszögből mutatja be a fürdőzést. A fa tüzelésű dézsa hangulata, az üvegszálas belső tér és a pezsgőfunkció ötvözete tökéletes választás a pihenésre. A víz felfűtéséhez télen 2-3 óra szükséges. Szállóvendégeinknek a szolgáltatás egész évben elérhető és INGYENES!

MOSOLY SZINT (EMELET)    

Itt található egy franciaágyas hálószoba varázslatos panorámával a szekszárdi dombságra. A szobához egy nagy fürdőszoba tartozik wc-vel, kézmosóval, törölközőkkel, hajszárítóval. Ezen kívül egy fűtő-hűtő klíma biztosítja a  kellő hőmérsékletet.

FRÖCCS SZINT (ALSÓ SZINT)

Igazi közösségi tér, amolyan happy szoba. :) Nappali, étkező, igényesen felszerelt konyha, mikró, hűtőszekrény, fagyasztó, minden féle kellék ami egy sütéshez-főzéshez szükséges, kenyérpirító, kávéfőző,wc,mosdó, kihúzható kanapé és fűtő-hűtő klíma is található.

​​BORBÁR (PINCE)

A forró nyári napokon nincs jobb, mint bemenni egy jó hűvös pincébe és kóstolgatni a kiváló szekszárdi borokat. A ház mellett található borbár erre lett kitalálva. 6 pincészet, 12 fajta bora mellett házi pálinkákat is kóstolhatsz. Válaszd ki kedvenc borodat és élvezd a nedűt!